| Autor/ica |
Poruka |
JuKa
Čika admin broj 2

|
|
20. 03. - Gužva u 16-ercu + Vatrene Ulice |
|
http://www.facebook.com/event.php?eid=391617195621&ref=nf
U Skwhat vam 20.3 dolaze Gužva u 16-ercu i Vatrene Ulice.
Koncert počinje u 21:00, a upad je 20 kn.
O bendovima:
GUŽVA U 16-ERCU (Osijek/Bilje)
Po drugi put nam u naš Skwhat dolazi najveselija petorka domaće punk-rock scene. Zbog iskustva s prošlim nastupom u Sisku od kojega je prošlo već dvije godine siguran sam da će vas opet sve razveseliti i natjerati na ples.
Za sada imaju izdana 2 albuma: Punk Urac i Čir na 12-ercu, te oko 170 odsviranih koncerata.Prvi nastup su imali još 1993. godine i od tada žare i pale našom scenom.Iskustvo im sigurno ne nedostaje što je još jedan razlog više zašto bi došli razgibati nogice i pasti oči na veselu petorku.
http://www.guzvau16ercu.com/index2.html
http://www.myspace.com/guzvau16ercu
VATRENE ULICE (Zagreb)
“Mi smo rock band. A zna se da rock pomlađuje. Ako te prvo ne pokopa.“ – tim riječima svoju glazbenu, ali i životnu filozofiju objašnjavaju članovi Vatrenih ulica, velikogoričko-zagrebačkog kvarteta čiji je album „9 po Richteru“ objavljen tijekom kolovoza 2009.
S imenom posuđenim od filma slavnog Waltera Hilla Vatrene ulice izlaze iz undergrounda hrvatskog rocka na kojem su si već stvorili zavidnu reputaciju pjesmama poput „Dok padaju glave“, „Usnuli grad se budi“ i „Kao hašiš“ s čijom se grubom uličnom poezijom danas može poistovjetiti cijela jedna (izgubljena) generacija. U vrijeme kad se bez pretjerivanja može reći da će nam biti sve gore i gore upravo među njima će se naći oni koji će pjesmama Vatrenih ulica naći vjerne kroničare i kritičare aktualnog stanja.
U dvanaest pjesama novog albuma Fila, Richba, Dane i Marin potpuno iskreno i bez suzdržavanja opisuju život na gradskom asfaltu, ljubav, anarhiju, beznađe, ispaljuju arsenal parola i u par lakih koraka se nameću kao predvodnici nove zagrebačke rock scene. Sve to najočitije je u nekoliko favorita albuma poput „Kreni!“ (aktualnom singlu), nabrijanoj „Huligani gradskih ulica“, ljubavnim „Sve u meni nestaje“ i „Visoko“ te potresnoj „Moj dobri prijatelji“, maestralno zaokruženih sjajnom produkcijom kojom se pozabavio šef studija „Šišmiš“, gdje je album i snimljen, Zoran Švigir - Švigi.
http://www.vatreneulice.com/
http://www.myspace.com/vatreneulice
http://www.youtube.com/user/VatreneUliceOfficial
|
|
| pet ožu 12, 2010 10:45 pm |
|
 |
Vit
|
|
| sub ožu 13, 2010 10:44 am |
|
 |
Gle ja sam boca,JUPI!!!
|
|
|
zašto baš ove Vatrene Ulice sviraju sa Gužvom?? mislim da se mogao naći neki bolji bend da svira sa Gužvom a ne ova trula dosada...
P.S. ovo je samo moje mišljenje i nadam se da nisam uvrijedio silne mase koje misle da je ovaj bend nešto najljepše i najbolje na svijetu i da su oni dar sa nebesa za svačije uši!!
_________________ Sva vlast Valtelu!!!!!! |
|
| uto ožu 16, 2010 12:39 pm |
|
 |
muvonja

|
|
|
čru čru!
_________________ Ko se o mlijeko opeče, taj i u jogurt duva. |
|
| uto ožu 16, 2010 1:44 pm |
|
 |
kum

|
|
|
|
Vatrene Ulice su mozda jedini bend koji je svirao u Mochvari a da nije dosao ni jedan jedini posjetitelj. Ni jedan. Nula. Nitko od prijatelja clanova benda. Nijedan slucajni prolaznik.
A prije koncerta je lik iz benda navodno rekao : Ma jebes Mochvaru, to cemo napunit samo tako, trebali smo Tvornicu uzet!
|
|
| uto ožu 16, 2010 2:35 pm |
|
 |
s!cK
|
|
| uto ožu 16, 2010 2:41 pm |
|
 |
Vit
|
|
|
 |
 |
zašto baš ove Vatrene Ulice sviraju sa Gužvom?? mislim da se mogao naći neki bolji bend da svira sa Gužvom a ne ova trula dosada...
P.S. ovo je samo moje mišljenje i nadam se da nisam uvrijedio silne mase koje misle da je ovaj bend nešto najljepše i najbolje na svijetu i da su oni dar sa nebesa za svačije uši!! |
Vatrene Ulice dolaze u dogovoru s Gužvom jer sviraju i dan ranije s njima u Velikoj Gorici
|
|
| uto ožu 16, 2010 3:02 pm |
|
 |
Gle ja sam boca,JUPI!!!
|
|
|
aha...jbga..svejedno..trebali ste njih šutnut i uzeti samo gužvu..a ovi bi možda shvatili koliko su jadni i dosadni i time bi zapravo klub skwhat učinio dobro djelo jer Vatrene Ulice ne bi više ubijale ljude svojom super-ultra-kul-zanimljivom glazbom! 
|
| uto ožu 16, 2010 3:29 pm |
|
 |
Vit
|
|
|
 |
 |
aha...jbga..svejedno..trebali ste njih šutnut i uzeti samo gužvu..a ovi bi možda shvatili koliko su jadni i dosadni i time bi zapravo klub skwhat učinio dobro djelo jer Vatrene Ulice ne bi više ubijale ljude svojom super-ultra-kul-zanimljivom glazbom!  |
o ukusima se ne raspravlja a možda vatrene ulice privuku rockerskiji dio sisačke publike i bude baš sve super
|
|
| uto ožu 16, 2010 3:37 pm |
|
 |
muvonja

|
|
|
svi koji dolazi i ako dolaze...dolaze zbog guzve!
|
| uto ožu 16, 2010 4:04 pm |
|
 |
Gle ja sam boca,JUPI!!!
|
|
|
dobro..ja sam u ranijem postu napisao da je to samo moje mišljenje i da ne želim nikoga uvrijediti...mislim da je muva u pravu..mislim da će svi koji dođu doći isključivo zbog gužve!!
|
| uto ožu 16, 2010 4:31 pm |
|
 |
xIvanx
|
|
|
|
i šta ga onda jebete ,nek dođu na gužvu,šta vas briga zbog koga ljudi dolaze,jel to bitno,samo nek dođu jel je sad vrijeme kad bi trebali dolazit
_________________ Live fast , Die punk !!!!!!! |
|
| uto ožu 16, 2010 4:52 pm |
|
 |
muvonja

|
|
|
E picek a zamisli da smo se svi zajedno slozili oko posta....nebi li to bilo bezveze???
Kao svi wooohooo yeaaa idemo na Vatrene ulice...koje su dosadnije od Feeta (ako je to moguce)
Idemo na guzvu jeaaaaaaaaa
ps:moramo malo srat po nekome!!
|
| uto ožu 16, 2010 6:58 pm |
|
 |
xIvanx
|
|
|
|
ja isto moram malo 
_________________ Live fast , Die punk !!!!!!! |
|
| uto ožu 16, 2010 7:25 pm |
|
 |
Gle ja sam boca,JUPI!!!
|
|
|
nije zanimljivo ako se svi odmah slože...to je protivno sisačkom mentalitetu
ala majko mila, poslušao sam malo ove vatrene ulice...koliko god volim gužvu ovi su mi toliko ubitačni da mislim da neću ni doći u subotu jer se bojim da bi mogao prerezati si žile, abortirati i poroditi se u isto vrijeme, izbljuvat se u sebe i počet plakat od muke

|
| pet ožu 19, 2010 1:34 pm |
|
 |
|